Concepten

Om onze doelstellingen als concept ontwikkelaar te kunnen realiseren, werken wij nauw samen met partners om te komen tot passende vastgoedoplossingen. Daarbij is creativiteit, innovatie en inlevingsvermogen van cruciaal belang. Hieruit vloeit de ontwikkelingsstrategie voort die de verbindingsschakel is tussen de verschillende disciplines die werken aan onze opgave. BEMOG hanteert een aantal concepten.

Puur wonen

U zoekt een huis omdat u lekker wilt wonen en kunt genieten van het leven. Naast een aansprekende uitstraling moet een huis vooral gewoon goed zijn, degelijke kwaliteit. U verlangt luxe en comfort, gecombineerd met een gezond leefklimaat. Een energiezuinige woning met toekomstwaarde. Wij noemen dat; puur wonen.

lees meer

Domino wonen

Spelenderwijs stellen toekomstige bewoners hun woning in ons plan naar wens samen, door te variƫren in woningtype, kleur en gevelindeling. Kostenneutrale kopersopties in de voorgevel stellen alle kopers, ongeacht hun budget, in de gelegenheid om hun persoonlijke touch aan de eigen woning te geven. Het samenspel van alle koperswensen, die onder begeleiding van de architect tot stand komen, dragen bij aan een gedifferentieerd en rijk gevelbeeld in de wijk.