Puur wonen

Wat betekent dat voor u?

U zoekt een huis omdat u lekker wilt wonen en kunt genieten van het leven. Naast een aansprekende uitstraling moet een huis vooral gewoon goed zijn, degelijke kwaliteit. U verlangt luxe en comfort, gecombineerd met een gezond leefklimaat. Een energiezuinige woning met toekomstwaarde. Wij noemen dat; puur wonen.

Energielabel A

Wist u dat de energieprijzen de afgelopen 10 jaar bijna verdubbeld zijn? Het is de verwachting dat de energieprijzen ook in de toekomst sterk blijven stijgen. Gelukkig behoren onze nieuwbouwwoningen met een A energielabel tot de 6% meest energiezuinige woningen van Nederland zodat u minder last heeft van toekomstige prijsstijgingen. Zuinig omgaan met energie, puur verstandig!

Toekomstwaarde

Wist u dat uit onderzoek blijkt dat professionele vastgoedbeleggers momenteel een hogere prijs toekennen aan energiezuinig vastgoed? Vanwege de verwachte langere economische levensduur, hogere inkomsten uit verhuur, door lagere energielasten en een verwachte hogere toekomstige verkoopprijs waarderen zij energiezuinig vastgoed hoger.

Labels

Hoogwaardige isolatie

Optimale isolatie van gevel, vloer en dak vormt de degelijke basis voor een behaaglijk comfort en een lage energierekening.

Geluidsisolatie

Uitstekende geluidsisolerende eigenschappen door juiste detaillering en gebruikte materialen.

Tripleglas

Modern tripleglas beperkt warmteverlies en bespaart op energieverbruik.
Pv panelen

Voorziet in een deel van uw elektriciteit, geheel CO2 neutraal en onafhankelijk van de energiemaatschappijen geproduceerd. Voor een lage energierekening, een teveel aan energie wordt teruggeleverd aan de energiemaatschappij.


Vloerverwarming (begane grond en eeste verdieping)

Geen radiatoren, volop ruimte en indelingsvrijheid. Minder stofcirculatie en een behaaglijke warmte.

Politiekeurmerk

Voor een veilige wijk en woning, 90% minder kans op inbraak. U ontvangt het certificaat veilige woning.

Warmtepomp met bodemwarmtewisselaar

Koel in de zomer en comfortabel warm in de winter. Geen grote radiatoren meer maar vloerverwarming in het hele huis. CO2 neutraal en minder afhankelijk van de energiemaatschappij.

Klaar voor de toekomst

Robuuste basiskwaliteit van de standaard woning, in het ontwerp is rekening gehouden met opstelruimte en aansluitmogelijkheid van aanvullende installaties.Luchtwarmtepomp

Gratis voorverwarming van uw tapwater door gebruik te maken van restwarmte, dat is pas recycling! Verlaagt uw maandelijkse energierekening. Direct warmwater beschikbaar vanuit de boiler.

Kunststof kozijnen

Uitstekende isolerende eigenschappen en nagenoeg onderhoudsvrij, dus schilderen is verleden tijd.

Gebalanceerd ventileren (WTW)

Gezond ventileren met voorverwarmde buitenlucht, automatische aansturing afgestemd op de behoefte.

FSC hout

Als er al (hard)hout wordt toegepast komt dit uit duurzaam beheerde bossen, uw bijdrage aan het behoud van het regenwoud!

Douche WTW installatie

Bespaar meer dan 55% op gasverbruik voor douchen door benutten restwarmte. Comfortabel douchen met bijbehorende thermosstatische kraan.